Våra omdömen

Det finns inga ord som beskriver hur tacksam jag är..

“Det finns inga ord som beskriver hur tacksam jag är att vi fick Madeleine som vår begravningsentreprenör när min pappa gick bort. Begravningen blev otroligt fin, mycket tack vare Madeleine och hennes expertis och nätverk av fantastiska människor omkring sig, som T.ex. en enastående borgerlig officiant som höll en fantastiskt tal på begravningen. Madeleine var även ett fantastiskt stöd för oss igenom hela processen, då detta var helt nytt för oss. Hon gjorde allt i hennes makt för att vi skulle få en så bra upplevelse som möjligt, och vi är henne evigt tacksamma för allt hon har gjort för oss!”

 – Kevin Borge

Allt var proffsigt utfört..

“Allt var proffsigt utfört med uppsökandet av oss och lotsandet genom det hela, ett extra plus var den fina minnesboken och arrangemanget runt begravningen.”

– Per-Ola Hansson

Eloge till Västkustens..

“Eloge till Västkustens Begravningsbyrå med Madeleine i spetsen. Tack för den fantastiskt värdiga begravningen som du hjälpte till att skapa i samband med min pappas bortgång”

– Sally Broström

Kan varmt rekommendera..

“Kan varmt rekommendera Madeleine!
Vi har fått ett fantastiskt varmt o fint bemötande. Alltid tillgänglig, proffsig o vänlig. Är så nöjd med dialogen vi haft och hon är ett stort stöd under hela processen.
Tusen tack Madeleine!”

Gunilla, Carl o Niklas

Underbar Madeleine som hjälpte mig ..

“Underbar Madeleine som hjälpte mig efter min pappa gick bort.
Ställer upp och hjälper till med alla dumma frågor och tankar. Bryr sig om när man gråter floder.
Tack för hjälpen”.

– Susanne

Vi är så tacksamma..

“Vi är så tacksamma för att du bidrog till att vår mammas begravning blev en vacker och minnesvärd stund. Stort tack för ditt engagemang

Tack!”


– Maria, Eric och Sanna

Stort tack till Madeleine som hjälpte och ..

“Stort tack till Madeleine som hjälpte och stöttade mej och min bror genom sorgen av vår mammas bortgång. Madeleine fanns där när det brast och vi bara ville gråta. Allt gjordes med värme och empati. Hon gjorde allt hon kunde och mer därtill. Vi hade också en fantatisk officiant som på alla sätt bidrog till att ceremonin blev så fin som vi ville. Min familj är så tacksamma att ha haft Madeleine vid vår sida under den här svåra tiden.”

– Lena Tönnberg

Vi fick hjälp med en fin minnesstund..

“Vi fick hjälp med en fin minnestund och aransemang för min mamma, hjälp av duktiga Västkustens Begravningsbyrå. Vi var alla väldigt nöjda med början till slutet. Tack från oss”
– Merja Saarela

Kan verkligen rekommendera..

“Kan verkligen rekommendera Västkustens Begravningsbyrå! Tillgänglig och effektiv med ett varmt, personligt och proffsigt bemötande. Fick en jättefin bok efter begravningen som ett minne med bilder på alla blommor, texter, m.m. från begravningen – Allting blev jättefint!

– Sofia Sandahl

Vårt allra varmaste tack..

“Vårt allra varmaste tack för all hjälp och allt stöd i samband med min makes bortgång.
Vilket fantastiskt varm, empatiskt och professionellt bemötande av Madeleine.
Denna begravningsbyrå är liten och familjär samtidigt som den levererar stort. Madeleine och de aktörer som hon samlat runt sig utstrålar samma värme och empati. Att i en så svår stund som sörjande visas en sådan omtanke hjälper oss att komma vidare i sorgen och saknaden. Våra allra varmaste rekommendationer till Madeleine och Västkustens begravningsbyrå.”

Ulrika Borgvall med familj

Fantastiskt fin hjälp ..

“Fantastiskt fin hjälp av Madeleine att ordna min mammas begravning. Madeleine är otroligt vänlig, proffsig, empatisk, varm och genuin. Helt enkelt den bästa!”

– Paula Wiberg

Tack för ditt..

“Tack för ditt engagemang och bemötande och din proffesionella kunskap under hela tiden och även efter begravningsceremonin”

– Ullabritt, Pontus och Hanna

Att välja Madeleine för pappas..

“Att välja Madeleine för pappas begravning var det absolut bästa vi kunde ha gjort. Hon är otroligt professionell, trygg och dessutom supertrevlig. <3 Vi kände oss väl omhändertagna mitt i vår sorg och allt flöt på precis som det skulle. Full rekommendation!”

Bibbi Wolmestam

Kunde inte önskat mig en bättre samarbetspartner..

“Kunde inte önskat mig en bättre samarbetspartner i samtliga faser och delar som en väl genomförd begravning omfattar. Madeleine är inkännande, lyhörd, noggrann med detaljer, effektiv samt professionell och avvägt personlig i sitt bemötande. Jag rekommenderar varmt Västkustens Begravningsbyrå.”


– EvaLena Rossing

Madeleine gav oss fantastisk..

“Madeleine gav oss fantastisk hjälp när min fru/vår mamma gick bort. Madeleine var lyhörd för våra önskemål och var ett bra stöd under hela processen. Vi kan varmt rekommendera Västkustens begravningsbyrå!”

– Jan, Sandra, Linda, Elin

Under en svår tid..

“Under en svår och jobbig tid har Madeleine på Västkustens begravningsbyrå tagit så väl hand om oss, hon har funnits för frågor och stöd mer eller mindre dygnet runt & verkligen varit den trygga punkten.

Så fin i sin arbetsroll, tillgiven och respektfull!”

– Emelie Lundin

Tusen tack för allt..

“Tusen tack för allt du har gjort för oss! Diskret, proffsigt och oerhört hjälpsamt och vänligt. Vi alla vill tacka dig för all hjälp vi fått.”

– Maria, Eric, Sanna och Jorunn