Begravningsbyrå Mölndal

Västkustens Begravningsbyrå

i Mölndal med omnejd

Personlig begravningsplanering i Mölndal

På Västkustens Begravningsbyrå kommer Ni möta personal med gedigen erfarenhet, utbildning samt kunskap av att råda, möta och hjälpa människor i sorg. Vi vill tillsammans med Er utforma en personlig begravning enligt de önskemål som finns, antingen från Er i familjen/vänskapskretsen eller från den avlidne själv. Förr eller senare kommer vi alla anordna en begravning för någon som vi håller kär och därmed uppleva en sorg som många gånger kan kännas övermäktig. Det är inte bara sorgen som man ska handskas med, utan även allt det praktiska runt omkring ett dödsfall.

Omsorgsfullt stöd genom sorgens tid

Under hela den här processen, från första mötet till gravsättning, så är vi med Er, stöttar och hjälper Er med det som Ni behöver. Allt från val av kista/urna, blommor, dödsannons, ceremonin, minnesstund, dödsdoula, förslag på minnesgåvor samt musik. En begravning är till för att hedra ett liv, men också en väldigt viktig del av Din egen sorgeprocess. Du är där för att ta ditt farväl och för att minnas den tid som Ni har haft tillsammans. Våra rådgivare är alltid med under ceremonin för att stötta och ta hand om alla som närvarar, vilket ger Dig som närmsta anhörig en paus från allt ansvar för en liten stund. När begravningsceremonin är över finns vi kvar hos Er om Ni behöver hjälp med gravsten eller juridisk hjälp för kommande bouppteckning.

Hembesök för begravningsplanering – din trygghet i Mölndal

 Efter många samtal med familjemedlemmar och vänner under åren vet vi att det kan vara svårt att ta sig ut från sitt hem när sorgen är som värst. Du är heller inte ensam om att tycka att en begravningsbyrå kan kännas skrämmande att besöka. Vi erbjuder därför kostnadsfria hembesök där vi planerar och utformar den ceremoni som Ni önskar. Vår begravningsbyrå i Mölndal är verksam över hela kommunen där det finns många alternativ för att anordna en begravningsgudstjänst/ceremoni.

Anlita oss för juridisk hjälp

Att behöva tänka på juridiska detaljer efter någons bortgång, är kanske inget man vill eller orkar prioritera. Västkustens Begravningsbyrå erbjuder juridisk hjälp med bouppteckning, testamente, arvskifte och framtidsfullmakter. Anlita oss, vi finns i Mölndal!

Välj oss på Västkustens Begravningsbyrå – Mölndals personliga begravningsbyrå!

 

 

Telefon: 031- 14 22 02

Besöksadress: Krokslätts torg 3, 431 37 Mölndal

Öppettider: Helgfria vardagar måndag-fredag 08.00-17.00

eller efter överenskommelse

Boka kostnadsfria hembesök

Helgfria vardagar måndag-fredag 09.00-14:00

Vi har jour dygnet runt

info@vastkustensbegravningsbyra.se