Begravningsbyrå Kungsbacka

Västkustens Begravningsbyrå

i Kungsbacka med omnejd

Erfaren begravningshjälp i Kungsbacka

På Västkustens Begravningsbyrå kommer ni möta personal med gedigen erfarenhet, utbildning samt kunskap av att råda, möta och hjälpa människor i sorg. Vi vill tillsammans med er utforma en personlig begravning enligt de önskemål som finns, antingen från er i familjen/vänskapskretsen eller från den avlidne själv. Förr eller senare kommer vi alla anordna en begravning för någon som vi håller kär och därmed uppleva en sorg som många gånger kan kännas övermäktig. Det är inte bara sorgen som man ska handskas med, utan även allt det praktiska runt omkring ett dödsfall.

Helhjärtat stöd genom begravningsprocessen

Under hela den här processen, från första mötet till gravsättning, så är vi med Er, stöttar och hjälper Er med det som Ni behöver. Allt från val av kista/urna, blommor, dödsannons, ceremonin, minnesstund, dödsdoula, förslag på minnesgåvor samt musik. En begravning är till för att hedra ett liv, men också en väldigt viktig del av Din egen sorgeprocess. Du är där för att ta ditt farväl och för att minnas den tid som Ni har haft tillsammans. Våra rådgivare är alltid med under ceremonin för att stötta och ta hand om alla som närvarar, vilket ger dig som närmaste anhörig en paus från allt ansvar för en liten stund. När begravningsceremonin är över finns vi kvar hos er om ni behöver hjälp med gravsten eller juridisk hjälp för kommande bouppteckning.

Personlig begravningsplanering med hembesök i Kungsbacka

Efter många samtal med familjemedlemmar och vänner under åren vet vi att det kan vara svårt att ta sig ut från sitt hem när sorgen är som värst. Du är heller inte ensam om att tycka att en begravningsbyrå kan kännas skrämmande att besöka. Vi erbjuder därför kostnadsfria hembesök där vi planerar och utformar den ceremoni som Ni önskar. Vår begravningsbyrå i Kungsbacka är verksam över hela kommunen där det finns många alternativ för att anordna en begravningsgudstjänst/ceremoni.

På Västkustens Begravningsbyrå möter du personal med gedigen erfarenhet och utbildning som kan hjälpa dig genom sorgen. Vi vill skapa en personlig begravning enligt dina önskemål, antingen från dig själv eller från en avliden vän eller familjemedlem. Vi förstår att en begravning kan vara en överväldigande upplevelse, inte bara på grund av sorgen utan också på grund av allt det praktiska runt omkring.

Från första mötet till gravsättning – vi finns med dig

Vi finns med dig hela vägen, från första mötet till gravsättning. Vi hjälper dig att välja kista/urna, blommor, dödsannons, ceremoni, minnesstund, minnesgåvor och musik. Begravning är en viktig del av sorgeprocessen och vi vill se till att den blir ett värdigt avsked som hedrar den avlidnes liv.

Våra rådgivare finns alltid på plats under ceremonin för att stötta och ta hand om alla som närvarar, vilket ger dig som närmaste anhörig en paus från allt ansvar för en liten stund.

Läs mer om minnesrum och dödsannoner i Kungsbacka!

Telefon: 0300-142 79

Besöksadress: Borgmästaregatan 5E, 434 32 Kungsbacka

Öppettider: Helgfria vardagar måndag-fredag 08.00-17.00

eller efter överenskommelse

Boka kostnadsfria hembesök

Helgfria vardagar måndag-fredag 09.00-14:00

Vi har jour dygnet runt

info@vastkustensbegravningsbyra.se